Ποιοι Είμαστε

Σχετικά Με Εμάς

Αυτός ο ιστότοπος είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μηχανικών με εμπειρία στη μελέτη επίβλεψη και κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών και δομικών έργων στον ιδιωτικό αλλά και δημόσιο τομέα.
Με προγραμματισμό αλλά και συνεχή ενημέρωση, το γραφείο μας είναι σε θέση να αναλάβει και να παραδώσει έγκαιρα, χωρίς οικονομικές υπερβάσεις τα έργα που μας εμπιστεύεστε, όσο σύνθετα και αν είναι.

Ο σκοπός μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις , για την εγκατάσταση  την επισκευή και την ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τη χρήση του.

  Αντιμετωπίζουμε το κτίριο – είτε είναι κατοικία είτε επαγγελματικός  χώρος – σαν ένα σύστημα που χρειάζεται συντήρηση αλλά και που ταυτόχρονα μπορεί να εξελιχθεί λειτουργικά.

Ένα κτήριο περισσότερο φιλικό στον ένοικο και ασφαλέστερο μέσω των “έξυπνων” συστημάτων διαχείρισης είναι τελικά φιλικότερο και στο περιβάλλον με μικρότερες καταναλώσεις και μικρότερο ενεργειακό αποτύπωμα.

Αναβαθμίζοντας & Επισκευάζοντας

Η Επισκευή και η συντήρηση αφορά όχι μόνο στα στατικά τμήματα που παρουσιάζουν φυσιολογικές φθορές από το χρόνο και την υγρασία (προσόψεις – μπαλκόνια κτλ), αλλά και στον ηλεκτρο/μηχανολογικό εξοπλισμό όπως τα συστήματα θέρμανσης, ή κλιματισμού.

 Η τακτική συντήρηση και ο έλεγχος είναι απαραίτητα για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων αλλά και προϋπόθεση για αποφυγή μελλοντικών δαπανηρών επισκευών.

περιεχόμενα σελίδας

ενεργειακή αναβάθμιση

συντήρηση

επισκευή

Μιλήστε με τους Ειδικούς

  • Για το Σπίτι
  • Την Επιχείρηση